Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Account Manager Maritiem

Voor onze innovatieve klant in Hoofddorp zijn we op zoek naar een account manager. Ben jij commercieel ingesteld en heb je ervaring in de maritieme sector en affiniteit met elektronica? Reageer dan snel!

De organisatie

Onze klant is een technologisch hoogstaand en dynamisch bouwer van energieopslag, management systemen en controle units. Zij focussen hierbij op de ontwikkeling en assemblage van batterijmodules gebaseerd op Lithium Polymeer technologie en de ontwikkeling van haar eigen batterij management systemen en batterij control units. Beide elementen zijn gepatenteerd. Ze maken deze unieke duurzame systemen met lage emissiewaarden voor o.a. de scheepvaart. Momenteel bestaat de organisatie uit ca. 30 medewerkers en het plan is voor de 2e helft van 2019 naar 40 FTE te groeien.

De functie van Account manager:

Binnen de snel veranderende en dynamische wereld van energie-opslagsystemen help jij als Account manager mee om EST-Floattech verder te laten groeien in binnen en buitenland. In deze functie ben je voornamelijk bezig, binnen de scheepvaart, om de klant te overtuigen om voor onze hybride en volledig elektrische energie opslagsystemen te gaan. Jouw klanten zijn system integrators, scheepswerven en eigenaren van veerboten, sleepboten en binnenvaartschepen. In deze internationale rol, waar je veel ruimte krijgt maar ook de nodige verantwoordelijkheid, zal je direct rapporteren aan de Commercieel Directeur.

Taken:

 • Het acquireren en bezoeken van gerenommeerde klanten (dealers, scheepswerven, scheepseigenaren, system integrators etc.) om te praten over technische oplossingen, toepassingen en potentiële orders.
 • Het proactief ondernemen van sales activiteiten, nieuwe productintroducties en leveringscondities,
 • Het creëren van new business en beheren van bestaande relaties door multi-level sales,
 • Het afhandelen en opstellen van offertes, calculaties en opdrachten om deze vervolgens intern te bespreken,
 • Het bouwen en meedenken voor de verdere groei van EST-Floattech.

Functie wensen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek (Electrical engineering), Energy Management, Mechatronica OF commerciële economie (aangevuld met een flinke dosis affiniteit met de techniek).
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke technisch/commerciële functie. Heb je ervaring in de maritieme sector dan is dat absoluut een pré.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.
 • Bereidheid om te reizen.

Competenties:

 • Je bent proactief, ondernemend, ambitieus en hebt doorzettingsvermogen.
 • Communicatief vaardig, overtuigend en pro actief.

Wij bieden de Account Manager:  

 • Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een werkweek van 38 uur.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van een jong bedrijf met innovatieve technologie in een markt die nog in de kinderschoenen staat met de verwachting dat zij de komende jaren een onstuimige groei door zal maken.

Meer informatie of direct reageren? Graag via info@vanrosmalenhr.nl of bel 06-55 75 45 62

** Dit is een exclusieve opdracht voor VanRosmalenHR ** 

MEER

Referenties

quoteDominique Klop heb ik ervaren als een professional die het zakelijke én het menselijke aspect combineert op een oplossingsgerichte wijze. Zij luistert goed en aandachtig, communiceert makkelijk en helder, transparant, duidelijk en prettig. Zij weet altijd waar ze naartoe wil, met oog voor de belangen van haar zakelijke partner, en met aandacht voor de strategische aspecten om het doel te bereiken dat in constante afstemming met haar zakenpartner wordt afgesproken, en indien nodig bijgesteld. Zij is daarbij gewoon een prettig en goedlachs mens, met gevoel voor humor, waarmee het fijn samenwerken is. Echt aan te bevelen!

Paul Mayer Ambulant Gedragsspecialist (Begeleider) en Loopbaanadviseur MBO, Altra onderwijs en jeugdhulp

quoteAls vz van de FHI HRM-werkgroep heb ik Dominique Klop ervaren als een zeer gedreven en deskundig HR-manager. Bij FHI aangesloten bedrijven kunnen profiteren van de door deze werkgroep beschikbaar gestelde kennis en kunde. De pragmatische manier van werken van Dominique sluit volledig aan op de behoeften die ondernemers hebben op HRM-gebied. Ik ken Dominique als een innemende persoonlijkheid waarmee het erg prettig werken is

Andreas Meijer Manager Members Support

quoteDominique heeft veel HRM kennis, is in staat om snel en concrete oplossingen te geven als dat nodig is en biedt altijd een vriendelijke helpende hand.

Jan Gepko De Haan Managing Director at Chess pT International B.V.

MEER

Recente berichten

MEER