Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Assemblage monteur – Hoofddorp

Assemblage monteur (M/V) – Hoofddorp

Voor onze organisatie zijn we zoek naar een aantal assemblage medewerkers/monteurs. Heb jij ervaring in het assembleren van elektronica en heb je affiniteit met (duurzame) technologie? Reageer dan snel!

De organisatie:

EST-Floattech is een technologisch hoogstaand en dynamisch bouwer van energieopslag, management systemen en controle units. Zij focussen hierbij op de ontwikkeling en assemblage van batterijmodules gebaseerd op Lithium Polymeer technologie en de ontwikkeling van haar eigen batterij management systemen en batterij control units. Beide elementen zijn inmiddels gepatenteerd. Ze maken deze unieke duurzame systemen met lage emissiewaarden voor o.a. de scheepvaart. Momenteel bestaat de organisatie uit ca. 20 medewerkers en het plan is voor de 2e helft van 2019 naar 30 FTE te groeien.

De functie:

Als assemblage monteur ben je verantwoordelijk voor het goed assembleren van batterijsystemen en besturingskasten. Natuurlijk word je ingewerkt om dit te kunnen doen. In ieder geval moet je verstand hebben van elektronica en secuur kunnen werken.

EST-Floattech is een jonge organisatie die vol in ontwikkeling is. Bij voorkeur kijk je breder dan alleen je eigen vakgebied en ben je ook bereid om activiteiten op te pakken die bij een jonge organisatie komen kijken. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Taken :

  • Het op de juiste manier assembleren van onze batterijsystemen en besturingskasten,
  • Het verzorgen van het magazijn,
  • Een goede samenwerking met collega’s

Functie eisen :

  • Je hebt min. een LTS Electro opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het assembleren van elektronica producten
  • Je hebt een proactieve houding en een hands on mentaliteit.

Wij bieden:

  • Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een werkweek van 38 uur.
  • De mogelijkheid om deel uit te maken van een jong bedrijf met innovatieve technologie in een markt die nog in de kinderschoenen staat met de verwachting dat zij de komende jaren een onstuimige groei door zal maken.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie of heb je vragen ? Neem dan contact op met Dominique Klop van Rosmalen via info@vanrosmalenhr.nl of bel 06-55 75 45 62.

***** Dit is een exclusieve opdracht voor VanRosmalenHR *****

MEER

Referenties

quoteIk heb Dominique leren kennen als een vakvrouw,met ruime kennis van zaken. Zal haar zeker adviseren.

Richard Dijkshoorn Consultant werving&selectie en projectdetachering technisch kader personeel, ProPlant Engineering B.V.

quoteDominique Klop heb ik ervaren als een professional die het zakelijke én het menselijke aspect combineert op een oplossingsgerichte wijze. Zij luistert goed en aandachtig, communiceert makkelijk en helder, transparant, duidelijk en prettig. Zij weet altijd waar ze naartoe wil, met oog voor de belangen van haar zakelijke partner, en met aandacht voor de strategische aspecten om het doel te bereiken dat in constante afstemming met haar zakenpartner wordt afgesproken, en indien nodig bijgesteld. Zij is daarbij gewoon een prettig en goedlachs mens, met gevoel voor humor, waarmee het fijn samenwerken is. Echt aan te bevelen!

Paul Mayer Ambulant Gedragsspecialist (Begeleider) en Loopbaanadviseur MBO, Altra onderwijs en jeugdhulp

quoteAls cliënt heb ik Dominique leren kennen als zeer gedreven straight forward vakvrouw. Zij verstaat de kunst van het luisteren en voelt hierbij feilloos aan waar het om draait.
In haar communicatie is zij open en helder.
Zij heeft haar doel duidelijk voor ogen en gaat vastberaden te werk om deze doelen na te streven.
Haar scherpe manier van analyseren in combinatie met haar uitgebreide kennis en haar prettige manier in omgang maken dat ik Dominique zeker zal aanbevelen.

Tanja Cijs Surgeon, Polikliniek de Blaak

MEER

Recente berichten

MEER