Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Commercieel Directeur – Enschede

Onze klant is een modern AGF bedrijf in het Oosten van Nederland.  Zij zijn groothandel, importeur en exporteur ineen. Kwaliteit en omloopsnelheid staan in hoog vaandel. Het bedrijf is gezond en wil komende jaren verder uitgroeien. Daarom gaan wij op zoek naar een commercieel directeur die het commerciële team motiveert, aanstuurt en bovendien een toegevoegde waarde levert aan het op juiste manier op de (internationale) markt zetten van de producten. Je bent sparringpartner van de directeur/aandeelhouder, bent onderdeel van het dagelijks bestuur en daarmee ben je (mede)verantwoordelijk voor de strategie, aansturing en verdere groei van de organisatie.

In deze rol als commercieel directeur vertaal je de strategie naar een strategisch en operationeel verkoopplan. Je realiseert de doelstellingen in samenwerking met het in- en verkoopteam en zorgt dat deze niet alleen in kaart worden gebracht maar ook worden behaalt. Bovendien ben je zelf een gedreven organisator (en schroom je niet om zelf de mouwen op te stroken).  Je deelt jouw ervaringen en “handelsgeest” met je teamleden en laat je team ontwikkelen waar nodig. De passie, drive en enthousiasme die je uitstraalt is niet alleen aanstekelijk voor je collega’s maar zet ook nieuwe contacten om naar klanten.

Taken

 • Leiding geven aan het in- en verkoopteam.
 • Markten verder onderzoeken en benaderen in o.a. .
 • Klanten bezoeken en wensen en behoeften in beeld brengen.
 • Het omzetten van kansen naar concrete commerciële concepten.
 • Bewaken van het commerciële proces, o.a. omzet & marge, en hierop anticiperen wanneer nodig.
 • Afhandelen van opdrachten van bestaande en nieuwe klanten.
 • Rapportages maken.
 • Meedenken met marketingactiviteiten.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO niveau.
 • Ervaring in een soortgelijke functie, een achtergrond in vers (met name dagelijkse handel).
 • Hands-on manager en teamspeler.
 • Commercieel talent, gedreven persoonlijkheid, iemand die stevig in zijn schoenen staat en kan omgaan met diverse karakters.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling als schriftelijk.
 • Beheerst minimaal de Nederlandse en Duitse taal, mondeling en schriftelijk. Engels is een pré.
 • Een ochtend mens, de AGF branche start vroeg in de ochtend.
 • Woonachtig in de omgeving van Enschede.

Vaardigheden

Je bent zelfstandig en beschikt over een commerciële drive om resultaat te behalen. Bij de klant luister jij en acteer je uiteindelijk op de behoefte van de klant. Als persoon ben je communicatief, daadkrachtig, accuraat, resultaatgericht, gemotiveerd, verantwoordelijk, analytisch en integer. Kortom, een fijne aanvulling op het team.

Wij bieden

Een afwisselende baan met veel verantwoording in een prettige en informele sfeer. Vrijheid om jouw commerciële ervaring en kennis in te zetten. Een groep van commerciële collega´s die staat te popelen. Een goed carrièreperspectief en een uitstekend salaris inclusief bonusregeling.

Meer informatie of solliciteren

Je motivatiebrief en cv mag je sturen aan info@vanrosmalenhr.nl. Meer informatie gewenst of wil je snel contact? Bel Dominique Klop van Rosmalen 06-55754562.

 

                 ** VanRosmalenHR heeft de exclusieve opdracht voor deze functie! **

MEER

Referenties

quoteAls vz van de FHI HRM-werkgroep heb ik Dominique Klop ervaren als een zeer gedreven en deskundig HR-manager. Bij FHI aangesloten bedrijven kunnen profiteren van de door deze werkgroep beschikbaar gestelde kennis en kunde. De pragmatische manier van werken van Dominique sluit volledig aan op de behoeften die ondernemers hebben op HRM-gebied. Ik ken Dominique als een innemende persoonlijkheid waarmee het erg prettig werken is

Andreas Meijer Manager Members Support

quote Dominique is iemand om prettig zaken met te doen. Professioneel, deskundig en adequaat bij de werving en selectie van nieuwe werknemers.

Simon Bootsma was een klant eigenaar, Comon Invent

quoteAls cliënt heb ik Dominique leren kennen als zeer gedreven straight forward vakvrouw. Zij verstaat de kunst van het luisteren en voelt hierbij feilloos aan waar het om draait.
In haar communicatie is zij open en helder.
Zij heeft haar doel duidelijk voor ogen en gaat vastberaden te werk om deze doelen na te streven.
Haar scherpe manier van analyseren in combinatie met haar uitgebreide kennis en haar prettige manier in omgang maken dat ik Dominique zeker zal aanbevelen.

Tanja Cijs Surgeon, Polikliniek de Blaak

MEER

Recente berichten

MEER