Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Lead Developer OrionGrip (Barneveld/remote)

Orion (een Pon bedrijf – www.pon.com) is de outsourcingspartner voor onderhoud en fleet management van bedrijfskritische voertuigen in meerdere vitale sectoren. Onze klanten zijn grote (internationale) luchthavens, openbaar vervoer bedrijven, steden en partijen actief in de waste- en recycling sector.

Met ca. 180 medewerkers en meerdere vestigingen in Nederland is zij marktleider. Orion speelt een belangrijke rol in de energietransitie en helpt haar klanten de stap te maken naar een zero emission wagenpark.
‘OrionGrip’ is het innovatieve digitale platform waar fleet managers van complexe bedrijfskritische wagenparken en gespecialiseerde onderhoudspartijen samenwerken en de instandhouding (maintenance, repair) van het wagenpark vormgeven. Met meer dan 3.000 voertuigen en 500 aangesloten werkplaatsen is OrionGrip B.V. een zeer succesvolle startup binnen de Orion organisatie. OrionGrip heeft daarbij een aansprekende ontwikkel roadmap.

De tijd is rijp om de vleugels verder uit te slaan. OrionGrip zal als innovatieve SAAS oplossing internationaal worden gepositioneerd als het platform voor fleet management professionals en onderhoudsbedrijven. Deze ambitie vraagt een compact en gedreven team van bevlogen professionals die de uitdaging willen aangaan.

Wat maakt het leuk? Ons proof of concept staat inmiddels klaar voor onze internationale launching customer. In een hecht en dynamische team krijg je de vrijheid om het verschil te maken en bij te dragen aan de succesvolle launch van het platform. Hier kan je maximale impact maken!

Stap jij aan boord als onze nieuwe Lead Developer

Als Lead Developer ben je (mede) verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het online wagenparkbeheersysteem OrionGrip. Je neemt letterlijk ‘de lead’ binnen het ontwikkelteam op gebied van technische keuzes. Je analyseert de vragen van de klant om vervolgens oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren die voor de klant en voor OrionGrip waardevol zijn. Je bent communicatief vaardig, een kritisch denker maar ook gemakkelijk in de omgang. Je bent analytisch sterk en weet processen te doorgronden en te vertalen naar ontwikkeling. Je hebt een proactieve, flexibele instelling en bent een fijne coach. Je werkt samen met Mendix Developers en een Product Owner en je wordt betrokken bij de aanname van nieuwe teamleden. Je rapporteert aan de directie.

Verantwoordelijkheden:
• Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van OrionGrip;
• Je vertegenwoordigd de klant-, eindgebruiker-, stakeholders-, en bedrijfsbelangen binnen het team;
• Je durft beslissingen te nemen en zorgt ervoor dat ze worden uitgevoerd;
• Je communiceert effectief met alle betrokkenen, gevraagd en ongevraagd;
• Je maakt deel uit van het “Agile” ontwikkelteam;
• Een feestje vieren bij behalen van succes!

Wat neem je mee?
• Een relevante afgeronde (technische) HBO of WO opleiding;
• Min. 4 jaar ervaring in Mendix/Java software ontwikkeling;
• Ervaring als Lead Developer of een soortgelijke functie;
• Kennis van projectmatig werken en ontwikkel- en testmethodieken;
• Ruime ervaring met Agile methoden (Agile, Scrum, Lean);
• Uitstekende vaardigheden op gebied van communicatie in ENG en NL;
• Karaktereigenschappen als; samenwerkend, creatief, analytisch, resultaat gedreven en kritisch.

Pré
• User Interface (UI) design kennis

Wat hebben wij jou te bieden:
• Een salaris wat bij deze uitdagende functie past;
• Een gunstige privé leaseregeling;
• Remote werken in combinatie met aanwezigheid op kantoor in Barneveld;
• Pensioenopbouw bij Stichting Pon Pensioenfonds;
• Individueel Keuze Budget (o.a. Kerstgratificatie);
• Mogelijkheden om je continue door te blijven ontwikkelen via o.a. onze Winter- en Summerlabs, talenttraining;
• Bijdragen in de collectieve zorgverzekeringen hoge korting op eigen producten;
• En nog veel meer…….

Heb je interesse of heb je vragen? Je brief en cv kun je sturen aan: info@vanrosmalenhr.nl. Voor aanvullende vragen kun je bellen met Dominique Klop van Rosmalen op +31 6 5575 4562.

MEER

Referenties

quoteAls vz van de FHI HRM-werkgroep heb ik Dominique Klop ervaren als een zeer gedreven en deskundig HR-manager. Bij FHI aangesloten bedrijven kunnen profiteren van de door deze werkgroep beschikbaar gestelde kennis en kunde. De pragmatische manier van werken van Dominique sluit volledig aan op de behoeften die ondernemers hebben op HRM-gebied. Ik ken Dominique als een innemende persoonlijkheid waarmee het erg prettig werken is

Andreas Meijer Manager Members Support

quoteDominique heeft veel HRM kennis, is in staat om snel en concrete oplossingen te geven als dat nodig is en biedt altijd een vriendelijke helpende hand.

Jan Gepko De Haan Managing Director at Chess pT International B.V.

quoteDominique Klop heb ik ervaren als een professional die het zakelijke én het menselijke aspect combineert op een oplossingsgerichte wijze. Zij luistert goed en aandachtig, communiceert makkelijk en helder, transparant, duidelijk en prettig. Zij weet altijd waar ze naartoe wil, met oog voor de belangen van haar zakelijke partner, en met aandacht voor de strategische aspecten om het doel te bereiken dat in constante afstemming met haar zakenpartner wordt afgesproken, en indien nodig bijgesteld. Zij is daarbij gewoon een prettig en goedlachs mens, met gevoel voor humor, waarmee het fijn samenwerken is. Echt aan te bevelen!

Paul Mayer Ambulant Gedragsspecialist (Begeleider) en Loopbaanadviseur MBO, Altra onderwijs en jeugdhulp

MEER

Recente berichten

MEER