Pages Menu
Categories Menu

Logistiek & Supply Chain planner (teamlead rol)

Logistiek & Supply Chain planner (teamlead rol)

Exclusieve opdracht ! Willem Dijk AGF is een modern bedrijf in Enschede. Zij zijn groothandel, importeur en exporteur in aardappelen, groenten en fruit. Alles draait bij Willem Dijk AGF om versheid en kwaliteit. Het bedrijf is financieel gezond en wil komende jaren nog verder uitgroeien. De rol van Logistiek & Supply Chain Planner is een nieuwe rol binnen Willem Dijk AGF.

De rol

In deze rol sta je midden in de logistieke organisatie. Om kwaliteit en versheid te garanderen is optimalisatie van het logistiek proces belangrijk.  Je functioneert als teamlead en werkt nauw samen met de planner, chauffeurs, collega’s van inkoop en op- en overslag. Jij bent degene die de logistieke gegevens/data verzamelt en genereert, op basis waarvan de beste aanpak wordt gekozen. Door de hele Benelux zijn vrachtwagens van Willem Dijk AGF op de weg om verse AGF producten te vervoeren en jij bent degene die dit aanstuurt en in goede banen leidt. Een deel van de planningsactiviteiten neem je samen met de planner op je schouders. Je bent iemand die knelpunten structureel en positief aanpakt en niet op de plank laat liggen. Je jaagt doelstellingen na bij jezelf en collega’s. Je voegt waarde toe door je analytische blik, hands-on mentaliteit, daadkracht en teamspirit.

Jouw profiel

  • HBO opleiding richting logistiek of supply chain.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, een achtergrond in vers (met name dagelijkse handel) is een pré.
  • Kordaat, actief, analytisch, hands-on, flexibel, overtuigend en teamspeler.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt verantwoording.
  • Je communiceert helder en duidelijk en bent integer.
  • Je bent een kei in Excel en kan keuzes onderbouwen door middel van data.
  • Je creëert overzicht en inzicht en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving.
  • Je bent ochtend mens, de AGF branche start vroeg in de ochtend.

Aanvullend

Het logistieke proces binnen Willem Dijk AGF begeeft zich tussen 7.00 en 19.00 uur. Deze periode moet worden overlapt door de planner en de nieuwe collega Logistiek en Supply Chain Planner.  Daarnaast ben je om de week buiten werktijd bereikbaar voor calamiteiten van onze chauffeurs op de weg. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Wij bieden

Een afwisselende baan met veel verantwoording in een prettige en informele sfeer. Vrijheid om jouw ervaring en kennis in te zetten in een gemotiveerd team. Een goed carrièreperspectief en goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteren op deze mooie rol bij Willem Dijk AGF? Je motivatiebrief en cv mag je sturen aan info@vanrosmalenhr.nl. Meer informatie of direct contact opnemen kan ook ! Dominique Klop van Rosmalen is bereikbaar op 06-55754562.