Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Logistiek & Supply Chain planner (teamlead rol)

Logistiek & Supply Chain planner (teamlead rol)

Exclusieve opdracht ! Willem Dijk AGF is een modern bedrijf in Enschede. Zij zijn groothandel, importeur en exporteur in aardappelen, groenten en fruit. Alles draait bij Willem Dijk AGF om versheid en kwaliteit. Het bedrijf is financieel gezond en wil komende jaren nog verder uitgroeien. De rol van Logistiek & Supply Chain Planner is een nieuwe rol binnen Willem Dijk AGF.

De rol

In deze rol sta je midden in de logistieke organisatie. Om kwaliteit en versheid te garanderen is optimalisatie van het logistiek proces belangrijk.  Je functioneert als teamlead en werkt nauw samen met de planner, chauffeurs, collega’s van inkoop en op- en overslag. Jij bent degene die de logistieke gegevens/data verzamelt en genereert, op basis waarvan de beste aanpak wordt gekozen. Door de hele Benelux zijn vrachtwagens van Willem Dijk AGF op de weg om verse AGF producten te vervoeren en jij bent degene die dit aanstuurt en in goede banen leidt. Een deel van de planningsactiviteiten neem je samen met de planner op je schouders. Je bent iemand die knelpunten structureel en positief aanpakt en niet op de plank laat liggen. Je jaagt doelstellingen na bij jezelf en collega’s. Je voegt waarde toe door je analytische blik, hands-on mentaliteit, daadkracht en teamspirit.

Jouw profiel

  • HBO opleiding richting logistiek of supply chain.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, een achtergrond in vers (met name dagelijkse handel) is een pré.
  • Kordaat, actief, analytisch, hands-on, flexibel, overtuigend en teamspeler.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt verantwoording.
  • Je communiceert helder en duidelijk en bent integer.
  • Je bent een kei in Excel en kan keuzes onderbouwen door middel van data.
  • Je creëert overzicht en inzicht en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving.
  • Je bent ochtend mens, de AGF branche start vroeg in de ochtend.

Aanvullend

Het logistieke proces binnen Willem Dijk AGF begeeft zich tussen 7.00 en 19.00 uur. Deze periode moet worden overlapt door de planner en de nieuwe collega Logistiek en Supply Chain Planner.  Daarnaast ben je om de week buiten werktijd bereikbaar voor calamiteiten van onze chauffeurs op de weg. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Wij bieden

Een afwisselende baan met veel verantwoording in een prettige en informele sfeer. Vrijheid om jouw ervaring en kennis in te zetten in een gemotiveerd team. Een goed carrièreperspectief en goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteren op deze mooie rol bij Willem Dijk AGF? Je motivatiebrief en cv mag je sturen aan info@vanrosmalenhr.nl. Meer informatie of direct contact opnemen kan ook ! Dominique Klop van Rosmalen is bereikbaar op 06-55754562.

 

MEER

Referenties

quoteIk heb 5 gesprekken gevoerd met Dominique welke in het teken stonden van bescherming van m’n rechten, het verwerven van een nieuwe werkkring en in welke vorm dan (loondienst, ZZP, detachering).
Ik heb veel aan deze gesprekken gehad. Dominique hield me met beide voeten aan de grond door haar nuchtere, zakelijke benadering en haar kennis van regelingen en rechten. Waar nodig en noodzakelijk hield ze me een spiegel voor, remde ze me af als ik te veel te snel wilde of stimuleerde ze me juist in mijn ideeën. Het gaf me rust en bood vertrouwen.

Peter Vos Senior Beleidsadviseur Zorg & Welzijn met specialisatie Jeugdzorg

quoteDominique Klop heb ik ervaren als een professional die het zakelijke én het menselijke aspect combineert op een oplossingsgerichte wijze. Zij luistert goed en aandachtig, communiceert makkelijk en helder, transparant, duidelijk en prettig. Zij weet altijd waar ze naartoe wil, met oog voor de belangen van haar zakelijke partner, en met aandacht voor de strategische aspecten om het doel te bereiken dat in constante afstemming met haar zakenpartner wordt afgesproken, en indien nodig bijgesteld. Zij is daarbij gewoon een prettig en goedlachs mens, met gevoel voor humor, waarmee het fijn samenwerken is. Echt aan te bevelen!

Paul Mayer Ambulant Gedragsspecialist (Begeleider) en Loopbaanadviseur MBO, Altra onderwijs en jeugdhulp

quoteIk heb Dominique leren kennen als een vakvrouw,met ruime kennis van zaken. Zal haar zeker adviseren.

Richard Dijkshoorn Consultant werving&selectie en projectdetachering technisch kader personeel, ProPlant Engineering B.V.

MEER

Recente berichten

MEER