Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Mechanical Engineer

Ingevuld !!   Mechanical Engineer 

EST-Floattech is een technologisch hoogstaand en dynamisch bouwer van energieopslag, management systemen en controle units. We focussen hierbij op de ontwikkeling en assemblage van batterijmodules gebaseerd op Lithium Polymeer technologie. Daarnaast ontwikkelen we een eigen batterij management systeem en batterij control units. De systemen worden op dit moment in de maritieme sector ingezet voor constante- of piekbelasting en ook als energievoorziening op land. Als aanvulling op ons technisch team zijn we op zoek naar een Mechanical Engineer.

De functie:

Je bent als mechanical engineer verantwoordelijk voor het ontwerpen van mechanische componenten van onze accu systemen en productiemiddelen. Je verzorgt daarbij de 3D modellen, het tekeningen pakket en de technische documentatie. De Mechanical engineer zorgt ervoor dat naast een robuuste functionaliteit de ontwerpen goed en betaalbaar te fabriceren zijn en dat het totaal eenvoudig in elkaar te zetten is. Je bent daarnaast nauw betrokken bij het testen, fabriceren en installeren van de ontwikkelde systemen.

Onze technologie is innovatief en jij bent mede verantwoordelijk om dat naar een nog hoger plan te trekken. Je bent creatief in het vinden van nieuwe oplossingen, denkt oplossings- en resultaatgericht. Je bent positief ingesteld en wil graag bijdragen aan een betere wereld.

EST-Floattech is een jonge organisatie die vol in ontwikkeling is, daarom denk je mee over nog te ontwikkelen systemen en ben je ook bereid om activiteiten op te pakken die bij een jonge organisatie komen kijken.

Taken:
• Het genereren van ideeën voor verbeteringen van accu systemen.
• Het ontwerpen in (3D) CAD van mechanische componenten van de accu modules en tools.
• Het vervaardigen van assemblage en productie ontwerpen.
• Het verzorgen en bijhouden van het tekeningen pakket en technische documentatie.
• Het bieden van ondersteuning bij het uitbesteden van fabricage, het testen van het systeem of component(en) en bij het opzetten van assemblage.

Functie-eisen:
• Je hebt een opleiding HTS of TU richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar,
• Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur in de Maritieme sector),
• Je hebt ervaring met Solid modeling,
• Je hebt kennis en ervaring met het (laten) fabriceren van componenten en diverse fabricage methodes,
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en bent communicatief sterk,
• Je bent proactief, hebt oog voor klanttevredenheid, kunt goed zelfstandig werken en bent zeer accuraat.

Exclusieve opdracht voor VanRosmalenHR !

MEER

Referenties

quoteAls vz van de FHI HRM-werkgroep heb ik Dominique Klop ervaren als een zeer gedreven en deskundig HR-manager. Bij FHI aangesloten bedrijven kunnen profiteren van de door deze werkgroep beschikbaar gestelde kennis en kunde. De pragmatische manier van werken van Dominique sluit volledig aan op de behoeften die ondernemers hebben op HRM-gebied. Ik ken Dominique als een innemende persoonlijkheid waarmee het erg prettig werken is

Andreas Meijer Manager Members Support

quoteDominique heeft de OR van Infoprofs geadviseerd bij een aantal vraagstukken waarbij het ons aan materie-expertise ontbrak. Dominique is doortastend, voelt verhoudingen goed aan en is communicatief sterk. Met haar ondersteuning hebben wij de vraagstukken zeer gedegen en naar tevredenheid kunnen behandelen. Wij kunnen Dominique zeer aanbevelen voor advies op het gebied van arbeidsrecht, voor zowel individuen als ondernemingsraden.

Eric van der Staaij Business Analyst at Infoprofs & Partner, Flora.Solutions

quote Dominique is iemand om prettig zaken met te doen. Professioneel, deskundig en adequaat bij de werving en selectie van nieuwe werknemers.

Simon Bootsma was een klant eigenaar, Comon Invent

MEER

Recente berichten

MEER