Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Service Engineer – Hoofddorp

ingevuld ! Service Engineer

Voor ons serviceteam, op onze nieuwe locatie in Hoofddorp, zijn we zoek naar een Service Engineer. Heb jij ruime ervaring met internationale service binnen elektrotechniek? Reageer dan snel!

De functie:

Je bent als service engineer, ons gezicht bij klanten. Veelal zal je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en lever je, samen met collega’s, nieuwe systemen wereldwijd op. Omdat EST-Floattech een jonge organisatie is die vol in ontwikkeling is, denk je mee over nog te ontwikkelen systemen en ben je ook bereid om activiteiten op te pakken die bij een jonge organisatie komen kijken.

Onze klanten zijn technische (maritieme) spelers waarbij de aanspreekpartners variëren van gebruikers tot technische managers/directeur. Je moet dus in staat zijn op verschillende niveaus te communiceren en hier plezier in hebben.

Onze technologie is innovatief en er zal regelmatig door klanten uitleg worden gevraagd over het functioneren van het systeem. De ideale kandidaat schept er plezier in om met trots onze energieopslag te promoten, begrijpt het belang voor sales van de contacten en werkzaamheden bij de bestaande klanten.

Taken:

  • Het inbedrijf stellen van de energieopslag- en managementsystemen en aansluiten aan het hoofdboard.
  • Het onderhouden van EST-Floattech systemen.
  • Het analyseren van foutmeldingen, uitlezen van systemen en eventuele aanpassingen doen in PLC-software.

Functie-eisen:

  • Je hebt een opleiding MTS of HTS richting Elektrotechniek, Energietechniek of vergelijkbaar.
  • Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent proactief, hebt oog voor klanttevredenheid, kunt goed zelfstandig werken en je bent zeer accuraat.
  • Je hebt ervaring met PLC software (Omron is een pre).
  • Je bent bereid om tot maximaal 70% van de tijd in het buitenland werkzaam te zijn.
  • Je bent communicatief sterk (in een technische omgeving) en beheerst Engels.
  • En natuurlijk niet onbelangrijk… je bent een leuke collega om mee en voor te werken!

Interesse?

Wil je reageren op deze leuke functie of heb je vragen? Neem dan contact op met: Dominique Klop van Rosmalen via info@vanrosmalenhr.nl of bel direct 06-55 75 45 62.

      ***** Dit is een exclusieve opdracht van VanRosmalenHR *****

MEER

Referenties

quote Dominique is iemand om prettig zaken met te doen. Professioneel, deskundig en adequaat bij de werving en selectie van nieuwe werknemers.

Simon Bootsma was een klant eigenaar, Comon Invent

quoteDominique heeft de OR van Infoprofs geadviseerd bij een aantal vraagstukken waarbij het ons aan materie-expertise ontbrak. Dominique is doortastend, voelt verhoudingen goed aan en is communicatief sterk. Met haar ondersteuning hebben wij de vraagstukken zeer gedegen en naar tevredenheid kunnen behandelen. Wij kunnen Dominique zeer aanbevelen voor advies op het gebied van arbeidsrecht, voor zowel individuen als ondernemingsraden.

Eric van der Staaij Business Analyst at Infoprofs & Partner, Flora.Solutions

quoteAls cliënt heb ik Dominique leren kennen als zeer gedreven straight forward vakvrouw. Zij verstaat de kunst van het luisteren en voelt hierbij feilloos aan waar het om draait.
In haar communicatie is zij open en helder.
Zij heeft haar doel duidelijk voor ogen en gaat vastberaden te werk om deze doelen na te streven.
Haar scherpe manier van analyseren in combinatie met haar uitgebreide kennis en haar prettige manier in omgang maken dat ik Dominique zeker zal aanbevelen.

Tanja Cijs Surgeon, Polikliniek de Blaak

MEER

Recente berichten

MEER