Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Service Manager – Hoofddorp

Service Manager / Service Coördinator 

Voor ons serviceteam, op onze nieuwe locatie in Hoofddorp, zijn we zoek naar een Service Manager. Heb jij ruime ervaring met het leidinggeven aan een service team? Reageer dan snel!

De functie:

Je bent als service manager het eerste aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten. Je neemt de telefoon aan, probeert tijdens het gesprek alvast het probleem bloot te leggen en coördineert wanneer nodig het bezoek van een service engineer aan de klant. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de financiële afwikkeling ben jij in charge.

Onze klanten zijn technische (maritieme) spelers waarbij de aanspreekpartners variëren van gebruikers tot technisch manager/directeur. Je moet dus in staat zijn op verschillende niveaus te communiceren en hier plezier in hebben. In deze rol geef je leiding aan de service engineers.

Omdat EST-Floattech een jonge organisatie is die vol in ontwikkeling is, ben je ook bereid om activiteiten op te pakken die bij een jonge organisatie komen kijken.

Onze technologie is innovatief en er zal regelmatig door klanten uitleg worden gevraagd over het functioneren van het systeem. De ideale kandidaat schept er plezier in om met trots onze energieopslag te promoten, begrijpt het belang voor sales van de contacten en werkzaamheden bij de bestaande klanten.

Taken:

 • Telefonisch te woord staan van onze (internationale) klanten.
 • Verlenen van service.
 • Zorgen dat de juiste spullen aanwezig zijn om service te verlenen.
 • Problemen in kaart brengen wanneer mogelijk.
 • Aansturen van service engineers, inroosteren bezoek van de service engineer aan klant e.d.
 • Financieel de service activiteiten in kaart brengen.

Functie-eisen:

 • Je hebt min. een opleiding MTS of HTS richting Elektrotechniek, Energietechniek of vergelijkbaar.
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent proactief, hebt oog voor service en sales, kunt goed zelfstandig werken en hebt structuur in je werk.
 • Je bent communicatief sterk (in een technische omgeving) en beheerst de Engelse taal.
 • En natuurlijk niet onbelangrijk… je hebt leidinggevende skills en bent een leuke collega om mee en voor te werken!

Interesse?

Wil je reageren op deze leuke functie of heb je vragen? Neem dan contact op met: Dominique Klop van Rosmalen via info@vanrosmalenhr.nl of bel direct 06-55 75 45 62.

 ***** DIT IS EEN EXCLUSIEVE OPDRACHT VOOR VANROSMALENHR *****

MEER

Referenties

quoteDominique Klop heb ik ervaren als een professional die het zakelijke én het menselijke aspect combineert op een oplossingsgerichte wijze. Zij luistert goed en aandachtig, communiceert makkelijk en helder, transparant, duidelijk en prettig. Zij weet altijd waar ze naartoe wil, met oog voor de belangen van haar zakelijke partner, en met aandacht voor de strategische aspecten om het doel te bereiken dat in constante afstemming met haar zakenpartner wordt afgesproken, en indien nodig bijgesteld. Zij is daarbij gewoon een prettig en goedlachs mens, met gevoel voor humor, waarmee het fijn samenwerken is. Echt aan te bevelen!

Paul Mayer Ambulant Gedragsspecialist (Begeleider) en Loopbaanadviseur MBO, Altra onderwijs en jeugdhulp

quoteIk heb 5 gesprekken gevoerd met Dominique welke in het teken stonden van bescherming van m’n rechten, het verwerven van een nieuwe werkkring en in welke vorm dan (loondienst, ZZP, detachering).
Ik heb veel aan deze gesprekken gehad. Dominique hield me met beide voeten aan de grond door haar nuchtere, zakelijke benadering en haar kennis van regelingen en rechten. Waar nodig en noodzakelijk hield ze me een spiegel voor, remde ze me af als ik te veel te snel wilde of stimuleerde ze me juist in mijn ideeën. Het gaf me rust en bood vertrouwen.

Peter Vos Senior Beleidsadviseur Zorg & Welzijn met specialisatie Jeugdzorg

quoteDominique heeft de OR van Infoprofs geadviseerd bij een aantal vraagstukken waarbij het ons aan materie-expertise ontbrak. Dominique is doortastend, voelt verhoudingen goed aan en is communicatief sterk. Met haar ondersteuning hebben wij de vraagstukken zeer gedegen en naar tevredenheid kunnen behandelen. Wij kunnen Dominique zeer aanbevelen voor advies op het gebied van arbeidsrecht, voor zowel individuen als ondernemingsraden.

Eric van der Staaij Business Analyst at Infoprofs & Partner, Flora.Solutions

MEER

Recente berichten

MEER