Pages Menu
TwitterRssFacebook
Menu

Technisch commercieel binnendienst medewerker

** Een nieuwe exclusieve opdracht voor VanRosmalenHR **

Voor Nijkerk Electronics in Amsterdam zoeken wij uitbreiding op het verkoopteam, namelijk een technisch commercieel binnendienst medewerker.

Onze klant

Nijkerk Electronics, opgericht in 1959, is een ervaren distributeur van elektronica componenten, met inmiddels vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Als één van de laatste onafhankelijke bedrijven in haar soort heeft Nijkerk Electronics zich weten te ontwikkelen als één van belangrijkste aanbieders van passieve vermogens- en optische- componenten. Nijkerk Electronics behoort tot de top 3 van speciale componenten distributeurs in de Benelux.

De functie

Je bent primair verantwoordelijk voor alle verkoopbinnendienst activiteiten. In deze functie rapporteer je aan onze Sales Manager en werk je nauw samen met collega’s. Je hebt telefonisch en schriftelijk contact met bestaande en potentiële klanten, geeft technisch advies, brengt offertes uit en volgt deze op. Verder onderhoud je contact met  (buitenlandse) leveranciers voor de onder jouw verantwoording vallende productlijnen.

Functie eisen

 • Opleiding of werkervaring op min. MTS niveau of een technische opleiding met aanvullend kennis van elektronica hardware,
 • Affiniteit met de producten van Nijkerk Electronics,
 • Je moet tekeningen/schema’s kunnen lezen,
 • Je bent een goede technische adviseur en accuraat in afhandeling van administratieve werkzaamheden in ons Navision ERP systeem,
 • Je bent commercieel ingesteld en signaleert de klantbehoefte,
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal vloeiend (mondeling en schriftelijk)
 • Goede communicatieve eigenschappen, je weet klanten te binden,
 • Gedreven persoonlijkheid, je bezit zelfdiscipline, bent zelfstandig en representatief.

Aanbod

 • Interessante baan in een plezierige werkomgeving
 • Een kantoor bereikbaar via OV (ons kantoor is op 200 meter van Amsterdam metro station Overamstel),
 • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden,
 • Enthousiaste collega’s,
 • Training on the job in projecten bij een grote diversiteit aan klanten en leveranciers in de elektronica markt m.a.w. diverse kanalen die je technische kennis helpen updaten.

Meer informatie of ben je enthousiast en wil je reageren op deze leuke vacature? Mail of bel dan met Dominique Klop van Rosmalen via info@vanrosmalenhr.nl of bel mobiel +31 655754562

MEER

Referenties

quoteDominique heeft veel HRM kennis, is in staat om snel en concrete oplossingen te geven als dat nodig is en biedt altijd een vriendelijke helpende hand.

Jan Gepko De Haan Managing Director at Chess pT International B.V.

quoteDominique Klop heb ik ervaren als een professional die het zakelijke én het menselijke aspect combineert op een oplossingsgerichte wijze. Zij luistert goed en aandachtig, communiceert makkelijk en helder, transparant, duidelijk en prettig. Zij weet altijd waar ze naartoe wil, met oog voor de belangen van haar zakelijke partner, en met aandacht voor de strategische aspecten om het doel te bereiken dat in constante afstemming met haar zakenpartner wordt afgesproken, en indien nodig bijgesteld. Zij is daarbij gewoon een prettig en goedlachs mens, met gevoel voor humor, waarmee het fijn samenwerken is. Echt aan te bevelen!

Paul Mayer Ambulant Gedragsspecialist (Begeleider) en Loopbaanadviseur MBO, Altra onderwijs en jeugdhulp

quoteAls cliënt heb ik Dominique leren kennen als zeer gedreven straight forward vakvrouw. Zij verstaat de kunst van het luisteren en voelt hierbij feilloos aan waar het om draait.
In haar communicatie is zij open en helder.
Zij heeft haar doel duidelijk voor ogen en gaat vastberaden te werk om deze doelen na te streven.
Haar scherpe manier van analyseren in combinatie met haar uitgebreide kennis en haar prettige manier in omgang maken dat ik Dominique zeker zal aanbevelen.

Tanja Cijs Surgeon, Polikliniek de Blaak

MEER

Recente berichten

MEER