Pages Menu
Categories Menu

Contact

VanRosmalenHR 
Dominique Klop-van Rosmalen
P.N. Kruiswijkstraat 7, 3634 AX Loenersloot

KvK nummer: 65070208   l   BTW nummer: NL 001437880B20

Wilt u meer weten over mogelijkheden wat betreft ondersteuning bij reorganisaties, tijdelijke vervanging van uw huidige HR, Corona subsidies, personeelskerngetallen of bijvoorbeeld ontslag? Wij geven u graag meer informatie over wat de flexibele inzet van VanRosmalenHR voor u kan betekenen.

Bel voor het maken van een afspraak of voor informatie 06 55 75 45 62 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


  Referenties:

   

  quoteAls cliënt heb ik Dominique leren kennen als zeer gedreven straight forward vakvrouw. Zij verstaat de kunst van het luisteren en voelt hierbij feilloos aan waar het om draait.
  In haar communicatie is zij open en helder.
  Zij heeft haar doel duidelijk voor ogen en gaat vastberaden te werk om deze doelen na te streven.
  Haar scherpe manier van analyseren in combinatie met haar uitgebreide kennis en haar prettige manier in omgang maken dat ik Dominique zeker zal aanbevelen.
  Tanja CijsSurgeon
  Polikliniek de Blaak
  quoteAls vz van de FHI HRM-werkgroep heb ik Dominique Klop ervaren als een zeer gedreven en deskundig HR-manager. Bij FHI aangesloten bedrijven kunnen profiteren van de door deze werkgroep beschikbaar gestelde kennis en kunde. De pragmatische manier van werken van Dominique sluit volledig aan op de behoeften die ondernemers hebben op HRM-gebied. Ik ken Dominique als een innemende persoonlijkheid waarmee het erg prettig werken is
  Andreas Meijer
  Manager Members Support
  quoteDominique heeft veel HRM kennis, is in staat om snel en concrete oplossingen te geven als dat nodig is en biedt altijd een vriendelijke helpende hand.
  Jan Gepko De Haan
  Managing Director at Chess pT International B.V.